БНТ 3 излъчва картинг състезанието „ЕКО 24 часа на България“ с преки включвания от пистата в Хасково

17:30, 27.05.2022
БНТ 3 излъчва картинг състезанието „ЕКО 24 часа на България“ с преки включвания от пистата в Хасково

Стартът на четвъртото издание на 24-часовото състезание по картинг „ЕКО 24 часа на България“ ще бъде даден този уикенд в Хасково. Зрителите на БНТ 3 ще станат свидетели на атрактивната гонка с преки включвания от пистата в двата дни от надпреварата.

220 пилоти от 12 нации са разделени в 42 отбора и ще застанат на старта, като ще се сменят зад волана по време на денонощието.

Надпреварата е част от европейския картинг шампионат по издръжливост, а прякото излъчване в събота (28 май) ще започне по БНТ 3 в 12.20 часа. Второто пряко включване от пистата в Хасково ще е в 17.30 часа, а след това и от 21.00 часа.

В неделя (29 май) преките излъчвания от мястото на събитието ще можете да проследите от 9.30 часа и 12.00 часа, когато ще станат ясни и победителите в маратонското състезание по картинг.

Освен състезателен характер, надпреварата има и благотворителен елемент. Част от таксата за участие и лични дарения ще бъдат предоставени на малкия Гого от Хасково, който се нуждае от средства за лечение.

В отбора на „Звездите“ се включват олимпийският медалист Йордан Йовчев, сноубордистът Радослав Янков, медалистът от Световното първенство по футбол в САЩ през 1994 г. Даниел Боримиров, актьорите Наум Шопов и Иво Аръков, както и мотоциклетната звезда Мартин Чой.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад