БНТ е лидер в телевизионния ефир с мачовете от УЕФА ЕВРО 2024

15:01, 17.06.2024
БНТ е лидер в телевизионния ефир с мачовете от УЕФА ЕВРО 2024

Срещите от европейското първенство по футбол, излъчени по Българската национална телевизия, са най-гледаните предавания в телевизионния ефир в първите три дни на шампионата. Най-гледан е мачът Полша - Нидерландия в неделя следобед, наблюдаван от 674 хиляди зрители, или близо 44% от телевизионната аудитория. Подобни са показателите и на двубоя Сърбия - Англия същата вечер. БНТ е предпочитаният избор на зрителите и в деня на откриването, 14 юни, с мача Германия - Шотландия.

Обществената телевизия, както винаги, предоставя на почитателите на футбола богата студийна програма и детайлно отразяване на европейското първенство в Германия.

Пълна програма на мачовете по БНТ 1, БНТ 3 и BNTNEWS.BG/SPORT ТУК

По време на УЕФА ЕВРО 2024 специалните студиа „Трето полувреме“ започват час преди началния съдийски сигнал на срещите в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Едни от най-известните български футболисти и треньори са ексклузивни гости на двамата водещи Илиян Енев и Радостин Любомиров.

Всеки делничен ден по време на първенството – между 9:10 ч. и 9:30 ч. – започва с предаването „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ с водеща Тереза Мутафчиева. Футболният ден по БНТ 1 и БНТ 3 продължава с „Днес на УЕФА ЕВРО 2024“ от 11:30 ч. до 12:00 ч. с водещ Иво Бързаков. УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ приключва с 30-минутен обзор с начален час около полунощ.

Спечели официалната топка на УЕФА ЕВРО 2024!
Гласувай за „Кадър на деня“ ТУК

Гледай УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ 1 и БНТ 3, онлайн на BNT.BG, BNTNEWS.BG/SPORT и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад