БНТ и ЮНЕСКО със съвместен проект за популяризиране на българското културно наследство

Поредицата ще съдържа 17 видеа по сценарий и режисура на Китин Муньос, посланик на добра воля на ЮНЕСКО, които ще станат част от глобалната кампания „Следващите 50: Световното наследство като източник на устойчивост, хуманност и иновации“

11:41, 25.01.2022
БНТ и ЮНЕСКО със съвместен проект за популяризиране на българското културно наследство

БНТ подписа договор с ЮНЕСКО за реализацията на съвместен проект за популяризиране на българското културно наследство по света.

Поредицата ще съдържа 17 кратки видеа, заснети от екип на обществената телевизия по сценарий и режисура на Китин Муньос, които ще се излъчат по БНТ. Видеата ще бъдат на български, испански, френски, английски и арабски, като ще се разпространяват по комуникационните канали на ЮНЕСКО.

 

Проектът на БНТ с ЮНЕСКО и Китин Муньос е резултат от много съвместни усилия. Страната ни има с какво да се гордее и популяризирането на българското културно наследство е важна част от мисията ни на обществена медия. Радвам, че отново ще имаме възможност да допринесем в изграждането на културен мост, представяйки България пред света“, споделя генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад