БНТ променя програмата си в памет на Българския патриарх Неофит

13:03, 15.03.2024
БНТ променя програмата си в памет на Българския патриарх Неофит

Българската национална телевизия променя програмата си в дните на траур в памет на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит. На 15 март, петък и на 16 март, събота отпадат музикалните и развлекателни предавания като „Вечната музика“, „Туризъм.БГ“, „Иде нашенската музика“, „Най-хубавите години от нашия живот“, „Моят плейлист“.

Днес от 16:55 ч. по БНТ 1 предаването „Още от деня“ с водеща Надя Обретенова отново ще излъчи специално издание, посветено на поклонението пред Патриарх Неофит в Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“.

Предаването „Панорама“ с Бойко Василев също ще излъчи специално издание тази вечер, като по традиция ще започне в 21:00 ч. и ще продължи до 22:30 ч. по БНТ 1.

Новинарският екип на Българската национална телевизия ще отразява и обобщава всички събития в дните на траур в емисиите „По света и у нас“, както и онлайн в новинарския сайт BNTNEWS.BG.

На 16 март, събота, след „Денят започва с Георги Любенов“ – от 9:30 ч. по БНТ 1 гледайте извънредното студио „сБогом с Патриарха“ с водещ Георги Милков, което ще покаже заупокойната литургия и опело в Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“, литийното шествие до Софийския митрополитски катедрален храм „Св. Вмчца Неделя“ и погребението на Патриарх Неофит.

Пълна информация за програмата на БНТ 1 може да намерите ТУК!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад