БНТ със специална награда за „Популяризиране на българския туризъм“

Обществената телевизия е отличена за богатото съдържание по темата във всичките ѝ канали

16:15, 15.06.2022
БНТ със специална награда за „Популяризиране на българския туризъм“

Българската национална телевизия е отличена за „Популяризиране на българския туризъм“ на годишната среща на представителите на туризма на списание „Дестинация България“. Обществената телевизия е наградена за популяризирането на българския туризъм и богатото съдържание по темата във всичките ѝ канали. Наградата прие Мариана Векилска, водещ на предаването „България в 60 минути“.

„Предавания като „Туризъм.БГ“, „България от край до край“, „10 000 крачки“ и „България в 60 минути“ имат за своя мисия да популяризират различни дестинации в България. БНТ разполага с най-голям човешки ресурс от репортери, кореспонденти и оператори в цяла България, които разказвайки вдъхновяващи истории и показвайки красотата на родината ни, водят зрителите на своеобразно пътуване из България и ги провокират сами да поемат на път“, каза Мариана Векилска.

Идеята на туристическата среща е да събере на едно място представители на Министерството на туризма, на различни дипломатически мисии у нас, туроператори и журналисти, за да бъдат привлечени в България повече туристи от чужбина и конкретно от съседните ни държави.

Гледайте видео от церемонията ТУК

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад