БНТ със специална награда за „Популяризиране на българския туризъм“

Обществената телевизия е отличена за богатото съдържание по темата във всичките ѝ канали

БНТ със специална награда за „Популяризиране на българския туризъм“

Българската национална телевизия е отличена за „Популяризиране на българския туризъм“ на годишната среща на представителите на туризма на списание „Дестинация България“. Обществената телевизия е наградена за популяризирането на българския туризъм и богатото съдържание по темата във всичките ѝ канали. Наградата прие Мариана Векилска, водещ на предаването „България в 60 минути“.

„Предавания като „Туризъм.БГ“, „България от край до край“, „10 000 крачки“ и „България в 60 минути“ имат за своя мисия да популяризират различни дестинации в България. БНТ разполага с най-голям човешки ресурс от репортери, кореспонденти и оператори в цяла България, които разказвайки вдъхновяващи истории и показвайки красотата на родината ни, водят зрителите на своеобразно пътуване из България и ги провокират сами да поемат на път“, каза Мариана Векилска.

Идеята на туристическата среща е да събере на едно място представители на Министерството на туризма, на различни дипломатически мисии у нас, туроператори и журналисти, за да бъдат привлечени в България повече туристи от чужбина и конкретно от съседните ни държави.

Гледайте видео от церемонията ТУК

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube