Боби Турбото гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1

13:09, 23.04.2021
Боби Турбото гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1

Не пропускайте тази неделя (25 април), забавно-музикалното предаване „Музика, Музика", защото този път при Йоанна Драгнева и Вензи ще дойде един прекрасен актьор, тв водещ и певец – Боби Турбото. Мултиталантливият гост ще разтърси студиото с много рок, танци и артистичен темперамент – както само той умее.
Какво още ще се случи, ще разберете, ако гледате - тази неделя, 25 април от 13:30 по БНТ 1.
Гледайте „Музика, музика“ тази неделя, 25 април 2021 г. от 13:30 ч. по БНТ 1


За предаването

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, музика“ стартира през 2018 година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.
Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.
Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika
Facebook Page®: https://www.facebook.com/Musika2Musika

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад