Бюлент Мюмюнов за мечтата да отразява България на световно и голямата си любов - футбола

16:24, 18.06.2021
Бюлент Мюмюнов за мечтата да отразява България на световно и голямата си любов - футбола

Младият спортен репортер на БНТ, Бюлент Мюмюнов, е едва на 25 годишен, но вече 8 години се занимавам със спортна журналистика. Той е едно от лицата на БНТ, което отразява ЕВРО 2020 директно от най-горещите футболни точки на Стария континент. В интервю за dir.bg, пловдивчанинът споделя, че най-голямата му мечта е да отрази България на световно първенство по футбол, а голямата игра е голямата любов в живота му.

„Не знам дали ще се оженя някога, но и да го направя, това ще ми е втори брак. Футболът е първият.“, категоричен е Бюлент.

В интервюто Бюлент разказва за себе си, за времето прекарано в родния Пловдив, за близките си, защо избира да стане спортен репортер още в първи клас, докато тренира в местния Локомотив и какви са спецификите на професията му. Споделя и за страстта си към футбола, която се ражда още в далечната 2002 на финала на Световното. Дава и личните си прогнози за финала на ЕВРО 2020 – защо пристрастията му са към отбора на Испания, и защо очаква, че Италия ще е новият шампион на европейско първенство по футбол.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад