ЦСКА е сред отборите, издигнали Димитър Бербатов за президент на БФС

от БНТ

17:36, 20.09.2021
ЦСКА е сред отборите, издигнали Димитър Бербатов за президент на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов продължава своята агитация за предстоящия Конгрес и в социалните мрежи.

Бившият национал е направил специална платформа в социалната мрежа "Фейсбук", чрез която представя своя екип и идеите си за промяна.

Димитър Бербатов разкри кои са клубовете, които го подкрепят към настоящия момент.

От публикация става ясно, че кандидатурата му е издигната от отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК "Берое" (Стара Загора), ПФК "Пирин" (Благоевград), ФК "Места" (Хаджидимово), ОФК "Беласица" (Петрич), ФК "Победа 13", ФК "Ком" (Берковица) и ФК "Локомотив" (Каспичан).

Софийският градски съд насрочи извънредния Конгрес да се проведе на 12 октомври. Заседанието е обявено за 10.00 часа в зала 1 на НДК.

През лятото Димитър Бербатов и неговият екип обиколиха страната, в опит да убедят клубовете, че той е кандидатът, който може да промени българския футбол.

Ето какво написа бившата звезда на Манчестър Юнайтед:

„Приятели на българския футбол и съмишленици на идеята за #рЕволюция, назря моментът да обявим ОФИЦИАЛНО:

Димитър Бербатов е кандидат за поста президент на Българския футболен съюз! Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК "Берое" (Стара Загора), ПФК "Пирин" (Благоевград), ФК "Места" (Хаджидимово), ОФК "Беласица" (Петрич), ФК "Победа 13", ФК "Ком" (Берковица) и ФК "Локомотив" (Каспичан)!

Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС - честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно за едно по-добро бъдеще на българския футбол - ЗАЕДНО!"

Към настоящия момент Димитър Бербатов и Борислав Михайлов са двамата кандидати, които официално са обявили желание да оглавят БФС.

По-рано днес стана ясно, че собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски се отказва от намерението си да участва в своеобразната надпревара за ръководния пост.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад