Цвети Стратиева – Флора е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ по БНТ 1 този уикенд

10:40, 11.08.2022
Цвети Стратиева – Флора е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ по БНТ 1 този уикенд

Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ на 13 и 14 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

„Нямам търпение да се видим в ефира на БНТ 1 този уикенд, когато ще съм от страната на тези, които задават въпросите. Безкрайно се радвам и вълнувам! Благодаря на Българската национална телевизия за възможността да съм на екран! Така че, гледайте ме, но бъдете мили в коментарите, още се уча!“, споделя Цвети Стратиева – Флора.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ „Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е сред най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира последователите си за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.

Специалното лятно издание на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

Гледайте „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ през август – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1! През септември очаквайте предаването „Денят започва с Георги Любенов“!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад