Дара Екимова и Силвия Петкова във „Вечерното шоу“ по БНТ

Андреа Банда Банда посреща и певицата Миа Д. – тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1

10:53, 29.02.2024
Дара Екимова и Силвия Петкова във „Вечерното шоу“ по БНТ

Артистична вечер предлага „Вечерното шоу“ на 29 февруари от 21:00 ч. по БНТ 1 – водещата Андреа Банда Банда с интригуващ разговор с певиците Дара Екимова, Миа Д. и актрисата Силвия Петкова.

Поп звездата Дара Екимова влиза в студиото, за да сподели за най-смелите си мечти, новата си музика и кои са идолите в живота ѝ. Очарователната актриса Силвия Петкова разказва откровено за пътя си до момента, но и коментира предстоящите награди „Оскар“.

От този четвъртък във „Вечерното шоу“ е и барманът Павел Памукчиев. С над 11 години опит зад бара, той развива интереса си към иновативната миксология и ще разкрива впечатляващи безалкохолни коктейли с посланието, че не е нужно забавлението да се свързва с високи градуси. Павел е участвал в някои от най-престижните бармански надпревари, а освен това е имал възможността да се учи от най-големите имена в световната миксология.

Музикалният финал на 29 февруари е изпълнение на Мария Димова – по-известна като Миа Д. – която съчетава в творчеството си български фолклор и модерно R&B звучене.

Гледайте „Вечерното шоу“ с водеща Андреа Банда Банда – всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад