Домът на българското кино - еп. 11: Евтим Милошев - режисьор и продуцент сериала “Румба, аз и Роналдо”

17:01, 19.01.2021
Домът на българското кино - еп. 11: Евтим Милошев - режисьор и продуцент сериала “Румба, аз и Роналдо”

В епизод 11 на подкаст специален гост Евтим Милошев. Той е режисьор и продуцент на част от епизодите на сериала “Румба, аз и Роналдо” - един сериал в ефира на БНТ, който създаде много приятни емоции на зрителите на обществената телевизия.

“Извървяхме дълъг път с БНТ, беше дълго пътуване, но всичко, което се случва в Българска национална телевизия има смисъл и друга стойност. Това го казвам в положителния смисъл на думата - това е телевизията майка и може да има неща, които са различни от пазарните, но пък генерално има възможности, които дават такива платформа на авторите, че да могат в най-голяма степен да изразят творческите си концепции, виждания и желания”, сподели Милошев.

Какво още каза той ще разберете в поредния епизод на “Домът на българското кино” - подкаст поредица на БНТ.


Българската национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино у нас и наскоро обяви сесия за филмопроизводство на стойност над 4,5 млн. лева.

Обществената телевизия стартира специална мултиплатформена поредица, част от кампанията “Домът на българското кино”. В едноименния подкаст телевизията предлага честен разговор за българското кино с емблематични актьори, режисьори, сценаристи и продуценти, които споделят каква е рецептата за успешен български филм/сериал, трябва ли да има деление между фестивалните журита и публиката.

Мултиплатформеният проект „Домът на българското кино“ представя мнения, спомени от снимачната площадка и отговори на трудни въпроси за българското кино, които дават създателите на някои от най-впечатляващите и знакови филми и сериали на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад