Домът на българското кино - еп. 6: Мариан Вълев - звездата от „Под прикритие”

14:45, 22.12.2020
Домът на българското кино - еп. 6: Мариан Вълев - звездата от „Под прикритие”

В епизод 6 гост в подкаст поредицата ще бъде актьорът Мариан Вълев. Звездата от „Под прикритие” разкрива какво му е дала и какво му е отнела популярността от сериала. Освен това разкрива повече за мотивите да се заеме с проекта „Лошо момиче“, финансиран от Българската национална телевизия.

В този епизод на подкаста Вълев говори за правото на културен избор, личности за пример ли са артистите и какъв ще бъде следващия му проект.

Българската национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино у нас и наскоро обяви сесия за филмопроизводство на стойност над 4,5 млн. лева.

Обществената телевизия стартира специална мултиплатформена поредица, част от кампанията “Домът на българското кино”. В едноименния подкаст телевизията предлага честен разговор за българското кино с емблематични актьори, режисьори, сценаристи и продуценти, които споделят каква е рецептата за успешен български филм/сериал, трябва ли да има деление между фестивалните журита и публиката.

Мултиплатформеният проект „Домът на българското кино“ представя мнения, спомени от снимачната площадка и отговори на трудни въпроси за българското кино, които дават създателите на някои от най-впечатляващите и знакови филми и сериали на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад