Домът на българското кино - сезон 2, еп. 2: Режисьорът и продуцент Илиян Джевелеков

22:39, 24.03.2022
Домът на българското кино - сезон 2, еп. 2: Режисьорът и продуцент Илиян Джевелеков

Режисьорът и продуцент Илиян Джевелеков е поредният гост в подкаст поредицата на БНТ - "Домът на българското кино". Сред филмите, режисирани от Джевелеков, са "LOVE.NET", "Вездесъщият", а също и сериала на БНТ "Порталът".

Как се ражда идеята за "Порталът", който първоначално е замислен като пълнометражен филм? Отговора ще откриете само в поредицата на БНТ.

Българската национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино у нас и наскоро обяви сесия за филмопроизводство на стойност над 4,5 млн. лева.

Обществената телевизия стартира специална мултиплатформена поредица, част от кампанията “Домът на българското кино”. В едноименния подкаст телевизията предлага честен разговор за българското кино с емблематични актьори, режисьори, сценаристи и продуценти, които споделят каква е рецептата за успешен български филм/сериал, трябва ли да има деление между фестивалните журита и публиката.

Мултиплатформеният проект „Домът на българското кино“ представя мнения, спомени от снимачната площадка и отговори на трудни въпроси за българското кино, които дават създателите на някои от най-впечатляващите и знакови филми и сериали на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад