Драго Симеонов разказва за срещата си с извънземни

Актьорите Стефания Кочева и Ники Станоев споделят пикантни истории от снимачния площадка на новия български сериал „Порталът“, а Прея избяга от гръцкия си работодател, за да покаже кикбокс на токчета и акапелен миш-маш в „Събота вечер с БНТ“

11:54, 05.05.2021
Драго Симеонов разказва за срещата си с извънземни

Тази събота (8 май 2021 г.) забавлението продължава с вечерното шоу на обществената телевизия – „Събота вечер с БНТ". В 21:00 ч. водещият Митко Павлов ще ни срещне с интелигентния хумор на радиоводещия Драго Симеонов, който ще си признае какви ги върши по време на ефир, скрито от слушателите. Какви гафове е сътворил с гостите си и как е водил предаване „добре подпийнал“. Ще разберем за срещите на Драго с извънземни и срещата му с Господ до един контейнер за смет и за манията му към боклука. Симеонов ще демонстрира и как създава инстантен комедиен разказ в едно супер смешно предизвикателство.

Героите от новия хитов сериал на БНТ „Порталът“ - Стефания Кочева и Ники Станоев, ще се телепортират на диванчето на Митко Павлов с пикантни истории зад кадър. Една от тях е как случайно попаднал на снимачната площадка таксиметров шофьор едва не е получил инфаркт, преминавайки през „Порталът“. Ще разберем как така и двамата актьори от сериала са били ухапани и ритани от магаре и от кон. Стефания и Ники са ни подготвили и разходка в миналото с ретро предмети.



За музиката и забавлението ще се погрижи и Прея, която избяга от гръцкия си работодател, за да седне на дивана на Митко. В студиото тя ще демонстрира атрактивен кикбокс на токчета. Ще разберем и защо певицата се вижда с гаджето си само в събота. За десерт ще я предизвикаме на акапелен миш-маш, в който ще ни скрие шапката с хибрид между Били Айлиш и Братя Аргирови.



Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 8 май, в 21:00 ч.


За предаването
Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си. Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове.

Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин. Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/sabota-vecher-s-bnt-282108news.html
YouTube Page®: https://www.youtube.com/playlist?list=PLGCzxbT2dltz9a_K6yL8q7tEkV2z2Wwfo
Facebook Page®: https://www.facebook.com/sabota.vecher.s.mitko.pavlov
Instagram Page®: https://www.instagram.com/sabota.vecher.s.mitko.pavlov/
TikTok Page®: https://www.tiktok.com/@sabota.vecher?

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад