Две извънредни предавания на живо в ефира на БНТ1 тази седмица

14:01, 14.04.2021
Две извънредни предавания на живо в ефира на БНТ1 тази седмица

Зрителите ще видят „45-ият парламент - формулата на властта" в четвъртък и „Сбогуване с принц Филип“ в събота

Този четвъртък - 15 април, обществената телевизия ще излъчва на живо извънредното предаване „45-ият парламент - формулата на властта" по БНТ 1 от 8:00 – 12:00 часа. В деня на първото заседание на новото Народно събрание, зрителите ще видят цялата тържествена церемония по откриването и клетвата на новите депутати. В ефира на БНТ зрителите ще чуят най-интересните анализи и коментари от гостите в студиото – доказани журналисти, които следят политическите процеси у нас.

Водещи на специалното студио ще бъдат лицето на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ Христина Христова и лицето на новинарските емисии „По света и у нас“ и публицистичното предаване "Още от деня" Поли Златарева.

БНТ ще предостави свободен сигнал за всички телевизионни оператори и онлайн медии, които искат да излъчват церемонията. Сигналът на свободния видео поток е наличен на: http://bnt-special.cdn.bg

Тази събота - 17 април, БНТ1 ще предава на живо церемонията за „Сбогуване с принц Филип“, директно от Великобритания от 16:30 – 17:30 часа. Извънредното студио за погребението на херцога на Единбург ще бъде с водещ Даниел Михайлов. Зрителите ще имат възможност да проследят на живо траурната процесия в двореца Уиндзор. Как британците ще се сбогуват с един от най-обичаните членове на кралското семейство ще проследим с преки включвания от Лондон и коментари на гостите в студиото.

За забележителния живот на принц Филип, за връзките му с България, за традициите и промените в британската монархия, за образа на кралското семейство - гледайте в специалното предаване на БНТ1 и на bntnews.bg.

Гледайте двете извънредни предавания - „45-ият парламент - формулата на властта" от 8:00 – 12:00 часа и „Сбогуване с принц Филип“ от 16:30 – 17:30 часа на живо по БНТ и онлайн на bntnews.bg, както и в приложението BNTNews.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад