Екология - личният пример или глобална стратегия

17:11, 23.09.2020
Екология - личният пример или глобална стратегия

Не пропускайте този петък – 25 септември - в предаването „Малки истории“ с Ирен Леви отговор на въпроса - как е по-удачно да се борим за чист, екологичен свят – с личен пример или с организирани протести. В продукцията ще говорим за ползите и вредите, които нанася консуматорското поведение на общество, в което живеем; за това как придобиват нов живот на изхвърлените стари гуми, както и за дядовата нива с патладжани.

Ще се запознаем с Ясен, който смята, че най-грешното схващане е това, че човек трябва да гледа сам собствената си градинка. Според него единственият начин да може да се развиваме в цивилизационен план е хората да си помагат, да се подкрепят и да гледат в някаква обща посока.

Ще се срещнем и с Меджнун, който разказва как в Дружеството за защита на птиците е монтирана камера, която работи 24 часа в гнездо и че това е единствената камера на диво животно изобщо в света, която следи 24 часа какво се случва.

Гледайте „Малки истории” на 25 септември 2020 година от 14:45 часа по БНТ 1.

В студиото на „Малки истории“ се дискутират проблеми и въпроси, които силно вълнуват българското общество. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло. Водещ на предаването е Ирен Леви.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад