EVA гостува в „Музика, музика“ по БНТ1

EVA гостува в „Музика, музика“ по БНТ1

Тази неделя /11 април/, гост на ВенЗи и Йоанна Драгнева в забавно-музикалното предаване „Музика, музика“ ще бъде Ева Георгиева – ЕVА, която се нарежда сред най-ярките имена на младите изпълнители у нас. Тя ще изпее една специална за нея песен-изненада, която е подарък за рождения ден на баща ѝ.

Освен изпълнител, EVA успешно се справя и с актьорската игра. Младата певица, която нашумя в онлайн сериал, ще разкаже и за предизвикателствата от снимачната площадка.

Гледайте „Музика, музика“ тази неделя, 11 април 2021 г. от 13:30 ч. по БНТ1

За предаването

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, музика“ стартира през 2018 година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.


Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika

Facebook Page®: https://www.facebook.com/Musika2Musika

Акценти

Кампании Виж повече