Ева Кикерезова в „Неделни нюанси“ по БНТ 2

Ева Кикерезова в „Неделни нюанси“ по БНТ 2

Тази неделя (4 април) от 12:30 ч. в предаването „Неделни нюанси“ по БНТ 2 с водещ Симона Пейчева зрителите ще се срещнат с невролога и специалист по проблемите на съня от д-р Нейко Нейков. По последни данни в световен мащаб 90% от хората страдат от проблеми със съня, затова гостът ще разкаже, колко опасно може да е недоспиването. Въпреки това обаче, има решение на проблема, разберете какво е то.

В предаването ще научите повече и за музикантите от „Шукарие“ – мултинационална формация, която избира да пее и свири българска фолклорна музика, далеч извън пределите на България.

Специален гост пък ще бъде красавицата от прогнозата за времето на БНТ - Ева Кикерезова. Тя ще разкаже за пътят си в телевизията; за ролята си на майка на три деца и за любимите пътешествия.

Гледайте „Неделни нюанси“ тази неделя, 04 април 2021 г. от 12:30 ч. по БНТ 2

За предаването:

„Неделни нюанси“ е полезно, развлекателно, образователно и забавно предаване, което се излъчва всяка неделя от 12:30 ч. по БНТ 2. Водещ е бившата състезателка по художествена гимнастика и национална състезателка - Симона Пейчева.

В рамките на 60 минути предаването показва хубавата страна на живота. Среща зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса и разказва личните истории на непознати хора. Чрез предаването зрителите ще „посетят“ популярни дестинации и интересни места в чужбина, както и любопитни събития.

Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки на зрителите.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/nedelni-nyuansi-285148news.html

Кампании Виж повече