Евгени Минчев и Преслава Пейчева гостуват в „Събота вечер с БНТ“

20:08, 01.06.2023
Евгени Минчев и Преслава Пейчева гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 3 юни, от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“ водещият Орлин Павлов ще посрещне екстравагантния Евгени Минчев и певицата Преслава Пейчева. Финалното изпълнение ще бъде поднесено от Нора Караиванова.

Евгени Минчев често събира погледите на минувачите по централните софийски улици със своята смела визия, но още по-често пленява душите им с музика или с някоя нова стихосбирка. Зрителите на обществената телевизия ще чуят изпълнението на песента му „Богородично“, като Минчев ще сподели подробности и за клипа към песента „Обичам те“, който е заснет в Лондон. Освен това ще разкрие повече за предстоящата му книга за здравословно хранене и как той самият е отслабнал с 15 килограма. Още вълнуващи истории от популярния Евгени Минчев гледайте тази събота, 3 юни, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Вокалистката на група "Те" Преслава Пейчева, която знае какво е да печелиш награди от „Хит минус едно“ и „Златния Орфей“, също ще се разкрие пред водещия Орлин Павлов. А преди „Събота вечер с БНТ“ да завърши с музикалния десерт, изпълнен от Нора Караиванова, тя ще разкаже за най-новата си песен и защо за нея това е „историческо парче“.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад