Фабриката за илюзии на братя Николаеви – спомени за Бате Николай и Орфи в предаването „С БНТ завинаги“

Водещият Драгомир Драганов събира в студиото Ирко, Деница Шопова, Ненчо Илчев и Мирослав Ненков, за да си спомнят за едни от най-добрите илюзионисти

16:43, 23.09.2022
Фабриката за илюзии на братя Николаеви – спомени за Бате Николай и Орфи в предаването „С БНТ завинаги“

Тази неделя (25 септември), в 19:00 ч., предаването „С БНТ завинаги“ Драгомир Драганов се посвещава на фабриката за илюзии на братя Николаеви – Бате Николай и Орфи, за да си спомнят зрителите за едни от най-големите любимци на цирковото изкуство у нас.

В студиото на „С БНТ завинаги“ влизат специалните гости Христо Каранджулов с артистичния псевдоним Ирко – последният от „тримата големи“ илюзионисти, звездата на музикалния театър Деница Шопова и актьорът и фокусник Ненчо Илчев. Всички те ще разкажат интересни случки за живота на Бате Николай и Орфи, които зрителите ще чуят за първи път.

Доктор Мирослав Ненков също ще бъде част от разговора в предаването, като той ще засегне темата трябва ли медицината официално да признае смехотерапията за един от най-успешните методи за лечение дори на най-тежките заболявания.

Предаването „С БНТ завинаги“ с водещ и автор Драгомир Драганов е запазена територия за спомени, където звездни гости разказват вълнуващи и любопитни истории, свързани с личността, на която е посветен всеки отделен епизод.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад