Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е лектор на международен медиен форум "НЕМ Загреб"

08:49, 08.12.2022
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е лектор на международен медиен форум "НЕМ Загреб"

След повече от 10 години организиране на най-големия и най-важния телевизионен
форум за индустрията в Централна и Източна Европа, НЕМ Дубровник, "Медиавижън" реши, че има нужда от събитие "Всичко за създаването на съдържание" - НЕМ Загреб. Това е събитие, фокусирано върху специфичните проблеми на медиите в Централна и Източна Европа ЦИЕ.

Основна идея на на събитието е да стимулира създаването на съдържание, като свърже най-големите телевизионни компании със създателите на съдържание и да се инициира копродукция, както и създаване на канали за разпространение на създаденото съдържание.

Това е конференция която събира някои от най-големите компании в бранша, като германската ZDF, италианската RAI, BBC, представители на Paramount, Lionsgate, Beta, Big Light Productions, регионални телевизии и много други.

В рамките на събитието лектор и панелист ще е и Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. Той ще участва в панел на тема "Кои са най-големите предизвикателства, с които човек може да се сблъска в ролята си на лидер?". Ще разкаже как се справя в трудни ситуации като увеличаване на производствените разходи и/или съкращаване на бюджета, внедряване на нови технологии и бизнес процеси в крак с бързо развиващите се бизнес тенденции, управление на служителите и поддържане на тяхната мотивация и производителност на високо ниво, като същевременно се отчита най-доброто за компанията, и т.н.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад