Гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 започва !

16:42, 03.03.2022
Гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 започва!

На 3 март 2022г. БГ Радио стартира гласуването за най-дългоочакваното музикално събитие на родната музикална сцена, а именно Годишните музикални награди на БГ Радио 2022! На официалния уебсайт на медията – https://www.bgradio.bg/ започна първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет заглавия на песни или изпълнители във всяка категория, които според тях, трябва да получат номинации в следните десет категории:

● БГ Дебют
● БГ Песен
● БГ Текст
● БГ Изпълнител
● БГ Изпълнителка
● БГ Група
● БГ Дуо/Трио/Вокална група
● БГ Албум
● БГ Видеоклип
● БГ Комбинация


Тази година наградата БГ Комбинация ще се раздаде за втора път. Първите носители на статуетката са Тото Н, Куку Бенд и Слави. В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2021 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

БГ РАДИО – медията, която вече над двайсет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 350 заглавия само в 2021 г.

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избира изцяло и единствено чрез слушателки вот!

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители, и гласувайте за Годишните музикални награди на БГ Радио.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад