Гледайте филма "Привидности" на 4 юли по БНТ 3

08:00, 04.07.2022

На 4 юли, понеделник, от 22:00 ч. БНТ 3 ще излъчи семейния трилър "Привидности".

"Привидности" се определя като психологичен трилър със семейни тайни, в стила на Клод Шаброл, където всеки от героите е много близък, докато не бъде разкрит. Странното е, че въпреки лъжите и бягствата, образите си приличат по двойки, разделя ги времето. Режисьорът Марк Фитуси вече е изследвал семейните отношения, но много по-леко и безопасно за героите, в "Парижки лудории".

Ева Монлибер е омъжена за прочут диригент. Семейството живее във Виена с осиновеното си момченце. Ева е директорка на Френската библиотека и всячески се стреми към артистична среда, богата на лустро. Случайно открива, че съпругът й си има любовница – Тина Брюнер, която е учителка на сина им във Френското училище. В опит да си върне съпруга, Ева решава да атакува пощата на съперницата, за да я злепостави. Отчаяна, самата уязвена съпруга се запознава с в един бар с младия Йонас, който започва да я преследва.

Никой сякаш не знае докъде ще стигнат бягствата на съпрузите и какво ли може да ги спре, ако изобщо е истина.

Режисьор на френско-белгийската лента е Марк Фитуси. В ролите ще видим: Карин Виар, Бенжамен Биоле, Летисия Дош, Лукас Енгландер и други.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад