Гледайте филма "Шампионът" на 7 юли по БНТ 3

15:00, 06.07.2022

Гледайте спортната драма "Шампионът" на 7 юли, четвъртък от 22:00 ч. по БНТ 3.

Кристиян е талантлив футболист, но непредсказуем син. Той се радва на слава, но все още е едно голямо дете. Разглезен и презадоволен, младежът има много приятели, които лесно се възползват от парите, колите, именията и вниманието му. Той има мечти, а родителите му - предразсъдъци.

След поредната издънка президентът на футболния клуб му назначава персонален надзорник, който да контролира буйния му нрав и да го подготви за изпити. Важно е Кристиян да се дипломира. Негов учител ще бъде Валерио - срамежлив и самотен преподавател, пълна противоположност на своя ученик.

В началото между двамата прехвърчат искри, избухват спорове. Валерио усеща, че младежът не е щастлив и ще се провали, ако продължи по този път. Самият учител също си има своите недостатъци. Трудностите ги сближават и Кристиян му се доверява. Среща момиче, в което се влюбва истински. Валерио също стига до нещо по-добро в себе си.

Номинация "Давид" за игрален дебют на режисьора Леонардо Д'Агостини и за поддържаща роля на Стефано Акорси от Италианските филмови награди (2020)

Награди "Сребърна лента" за продуцент и дебют на режисьора Леонардо Д'Агостини от Италианския синдикат на филмовите журналисти (2020).

Режисьор на италианския филм е Леонардо Д'Агостини.

В ролите ще видим: Стефано Акорси, Андреа Карпендзано, Анита Каприоли, Федерика Калеме, Лудовика Мартино, Масимо Пополидзио, Габриел Монтеси и др.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад