Гледайте приятелската среща България - Иран на 7 септември по БНТ 3 и на bntsport.bg

Не пропускайте контролата България - Иран на 7 септември - четвъртък, от 19:00 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 3 и онлайн на bntsport.bg! Студийната ни програма стартира в 18:30 часа.

20:00, 03.09.2023

Българският национален отбор по футбол приема Иран в приятелска среща на стадион "Христо Ботев" в Пловдив на 7 септември - четвъртък, от 19:00 часа.

В родния ни тим продължава процес от подмладяване на състава, а този път сред избраниците на селекционера Младен Кръстаич личат някои нови имена начело с родения в Германия Лукас Петков, който се очаква да направи своя дебют за "лъвовете".

Противниците ни от Иран пък участваха на последното световно първенство в Катар, където в груповата фаза победиха състава на Уелс, но загуби срещу Англия и Иран оставиха персите извън фазата на елиминациите.

До този момент историята помни един единствен случай, в който "трикольорите" са се изправяли срещу страната от Близкия изток, а това се случва през 1978 година, когато отново в приятелската среща двата отбора завършват наравно 1:1 в Техеран.

Двубоят на "Колежа" идния четвъртък пък е отличен шанс за България да натрупа и допълнително самочувствие преди гостуването на Черна гора на 10 септември - неделя, в мач от квалификациите за "Евро 2024".

Не пропускайте контролата България - Иран на 7 септември - четвъртък, от 19:00 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 3 и онлайн на bntsport.bg! Студийната ни програма стартира в 18:30 часа.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад