Гледайте втори сезон на сериала на БНТ – „Вина“ – всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1

Повторенията на епизодите се излъчват в събота от 16:00 ч. по БНТ 1

14:00, 12.01.2024
Гледайте втори сезон на сериала на БНТ – „Вина“ – всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1

След впечатляващия старт на втория сезон на сериала на БНТ – „Вина“, гледан от 430 000 зрители, любимата телевизионна история за виното и винàта продължава. Епизодите от „Вина 2“ се излъчват в неделя от 21:00 ч. по БНТ 1, с повторение в събота от 16:00 ч. по БНТ 1. Повторението на първи епизод от втори сезон е тази събота, 13 януари, от 16:00 ч. по БНТ 1.

Сериалът „Вина“ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на съвременните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в епоха – Росица Бакева. Изп. продуцент е Надежда Цветкова.

В ролите са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева и др.

Сред изненадите е участието на Юлиан Вергов в първия епизод на „Вина 2“. В предстоящите серии зрителите на Българската национална телевизия ще видят Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска.

Ролите в епизодите в епоха се изпълняват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Вина“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия

ГЛЕДАЙТЕ ВТОРИ СЕЗОН НА СЕРИАЛА „ВИНА“ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 21:00 ПО БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад