Големият мач е тук! Гледайте Испания - Италия по Българската национална телевизия

13:00, 20.06.2024
Големият мач е тук! Гледайте Испания - Италия по Българската национална телевизия

Тази вечер от 22:00 ч. по БНТ 1 и БНТ 3 гледайте един от най-очакваните сблъсъци в груповата фаза на УЕФА ЕВРО 2024 между отборите на Испания и Италия. Специалното студио „Трето полувреме“ с водещ Радостин Любомиров започва в 20:50 ч. с гост-коментатори Илия Груев, Валери Божинов, Владимир Манчев и Владимир Стоянов.

Атмосферата около и на стадиона в Гелзенкирхен ще предава Бюлент Мюмюнов, а коментатор на двубоя е Никола Ибришимов.

Българската национална телевизия, както винаги, предоставя на почитателите на футбола богата студийна програма и детайлно отразяване на европейското първенство, което се провежда в Германия до 14 юли.

Пълна програма на мачовете по БНТ 1, БНТ 3 и BNTNEWS.BG/SPORT ТУК

По време на УЕФА ЕВРО 2024 специалните студиа „Трето полувреме“ започват час преди началния съдийски сигнал на срещите в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Едни от най-известните български футболисти и треньори са ексклузивни гости на двамата водещи на „Трето полувреме“ – Илиян Енев и Радостин Любомиров, а най-забавните и интересни видеа, снимки и постове в социалните мрежи са представяни от Андреа Банда Банда.

Всеки делничен ден по време на първенството – между 9:10 ч. и 9:30 ч. – започва с предаването „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ с водеща Тереза Мутафчиева. Футболният ден по БНТ 1 и БНТ 3 продължава с „Днес на УЕФА ЕВРО 2024“ от 11:30 ч. до 12:00 ч. с водещ Иво Бързаков. УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ приключва с 30-минутен обзор с начален час около полунощ.


Спечели официалната топка на УЕФА ЕВРО 2024!
Гласувай за „Кадър на деня“ ТУК

Гледай УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ 1 и БНТ 3, онлайн на BNT.BG, BNTNEWS.BG/SPORT и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад