Горещото спортно лято продължава по БНТ 3

Обществената медия излъчва повече от 300 часа на живо от най-големите спортни събития през лятото

15:00, 30.08.2022

Аудиторията на спортно-развлекателния канал на БНТ има възможността да се наслади на 10 първенства през целия летен сезон.

Българската национална телевизия продължава традицията да излъчва най-значимите спортни събития и шампионати, в които се очакват успехи на наши състеватели.

КАКВО ЩЕ ВИДИМ ПО БНТ 1 И БНТ 3 ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

  • Националният ни отбор по баскетбол за мъже ще участва за първи път от 11 години насам на европейско първенство. Шампионатът ще се проведе от 1 до 18 септември. Първата среща на България е с тима на Испания на 1 септември от 14:30 ч. и ще бъде предавана пряко по БНТ 1 и БНТ 3.
  • Силно българско представяне се очаква и на световното по борба от 10 до 18 септември, което също може да проследите по БНТ 3.
  • София ще бъде домакин на световното първенство по художествена гимнастика от 14 до 18 септември, където ще се раздадат и първите квоти за Олимпийските игри в Париж 2024. Не пропускайте преките предавания по БНТ 1 и БНТ 3.
  • Кампанията на БНТ "Спортно лято по БНТ 3" ще завърши със срещите на националния ни отбор по футбол в турнира „Лига на нациите“ на 23 и 26 септември.

Освен тези събития, БНТ 3 ще излъчи като част от кампанията си и Световната купа по паркур в София на 10 и 11 септември.

БЪДЕТЕ С ГОРЕЩОТО СПОРТНО ЛЯТО ПО БНТ!

Всички спортни събития може да следите на https://bntnews.bg/sport

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад