Графа и Диляна Попова гостуват в „Събота вечер с БНТ“

16:24, 19.03.2021
Графа и Диляна Попова гостуват в „Събота вечер с БНТ“

В щурото шоу на Митко Павлов ще чуете откровенията на Диляна Попова и ще разберете какво се случва, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с неприлично предложение

Тази събота (20 март 2021 г.), точно в 21:00 ч., предаването „Събота вечер с БНТ“ ще срещне зрителите с едни от най-любимите популярни лица в България – музикантът Влади Ампов – Графа и моделът Диляна Попова.

Шоуто ще стартира ударно с балет New Rules, а Митко Павлов ще приклещи Влади Ампов - Графа с въпроси, които няма да чуете никъде другаде. Ще научите много тайни и ще разберем какво е станало и какво не е могло да стане, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с неприлично предложение. Предаването ще направи „ремонт“ на хитовете на Графа в едно много, ама много различно звучене, че и дует ще има. Поли Христова - Пополина ще разсмее до сълзи Графа с една видео-изненада.

Диляна Попова ще бъде откровена до безкрай, а после заедно с Лиляна Станаилова, ще демонстрира каква сила се крие в устните на две красиви жени. Разбира се, това е само една щура игра.

За десерт ви очаква едно свежо изпълнение на Лили Гелева и Мартин Костадинов.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 20 март, в 21:00 ч.

За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, „Събота вечер с Митко Павлов“, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.

Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!


Повече за предаването: https://bnt.bg/news/sabota-vecher-s-mitko-pavlov-19092020g-282646news.html

Facebook Page®: https://www.facebook.com/sabota.vecher.s.mitko.pavlov

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад