Графа и Стефания Колева гостуват в „Събота вечер с БНТ“

16:14, 23.03.2023
Графа и Стефания Колева гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 25 март, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ лъчезарният водещ Орлин Павлов ще посрещне актрисата, която е спечелила с ролите си десетки хиляди български сърца – Стефания Колева, а към тях ще се присъедини и драматургът и режисьор Николай Гундеров. Театралната сцена ще се смени с музикална, защото гост в шоуто ще бъде и един от любимите изпълнители на България, Владимир Ампов – Графа.

Неповторимата Стефания Колева е любима българска актриса, позната на зрителите както от театралната сцена, така и от малкия екран. Тя ще разкаже за представленията „Извънредно положение“, „Извънредно любовно“ и „Извънредно неудобно“, в които участва заедно с Богдана Трифонова и Здрава Каменова. Разговорът ще ги отведе и до темата за майчинството, за хората, които са повлияли на нейната личност, и за най-хубавите ѝ спомени със Стефан Данаилов.

Режисьорът Николай Гундеров е носител на международни и национални награди за театър, между които „Аскеер“ и „Алеко Константинов“ за най-добра комедия. Заедно със Стефания Колева ще разкажат подробности за театралната комедия „От всички страни“, която предизвиква вулкан от недоразумения и комични парадокси под режисурата му. А в края на разговора зрителите ще разберат „защо вратовръзките пречат на хората?“.

Следващият гост в шоуто „Събота вечер с БНТ“ ще бъде изпълнителят, без който българската музика нямаше да бъде това, което е, както и без неговите песни – Графа. Той ще разкаже за най-новия си проект „Вековна гора“, който се реализира съвместно с „Мистерията на българските гласове“. Влади Ампов ще сподели за любимите си проекти зад граница, с кои награди се гордее най-много и за това колко мащабно мечтае.

Специалният гост за финалното изпълнение в шоуто ще бъде Дани Левън, който ще изпълни най-новата си песен пред зрителите на „Събота вечер с БНТ“.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад