Хитови сериали всеки делничен ден по обществената телевизия

„Бригада” стартира по БНТ 1

13:33, 21.09.2020
Хитови сериали всеки делничен ден по обществената телевизия

С началото на новата програмна схема на БНТ 1, стартираха и специалните слотове със селекция от високо рейтингови сериали с разнообразна тематика всеки делничен ден.

Първият от поредицата късни сериали от понеделник до петък от 22:00 часа е крими хитът „Бригада“. Замислена като класическо гангстерско кино, руската продукция завладя сърцата на зрителите. Фабулата проследява драматичната история на четирима приятели от детството, които, по силата на житейските обстоятелства, се превръщат в сплотена влиятелна групировка. Няма да е пресилено да се каже, че сериалът изпреварва конкурентите си с поне 10 години. „Бригада“ се излъчва по БНТ 1 всеки делничен ден от 22:00 часа.

От 9 до 20 октомври – слотът на късния сериал ще представи безапелационния хит на Fox „Дълбоката държава“. Това е съвременен политически трилър с участието на Марк Стронг, а от 21.10.2020 до 3.11.2020 в същия часове пояс зрителите ще гледат „Геният: Пикасо“, наистина гениално пресъздаден от Антонио Бандерас.

В началото на ноември ще охладим страстите с телевизионната премиера на следващия пети сезон от сагата на MGM – „Викингите“ (4 - 17 ноември 2020 г.). Следва хитът на Италианската обществена телевизия „Ужилването – залавянето на Загария“ (18 - 27 ноември 2020 г.) и ще завършим годината с българската премиера на „Борис Годунов“ ( 30.11 – 22.12.2020 г.) - суперпродукция с огромен бюджет, която по нищо не отстъпва на „Тюдорите“, „Версай“ или „Златния век“.

Новото заглавие, което е и акцент в слота за семеен сериал от понеделник до петък с начален час 14:00 е „Когато сърцето зове“ - 5 сезона с общо 54 епизода (8.10 – 22.12.2020 г.) Канадската продукция разказва историята на Елизабет Тачър (в ролята Ерин Кракоу), млада учителка, свикнала с живота на висшето общество. Тя получава първото си назначение в Коул Вали, малко миньорско градче в Западна Канада. Там ежедневието е просто – но често изпълнено с много предизвикателства. И то какви!

В детският слот с начален час от 14:50 от понеделник до четвъртък се състои от три различни сегмента. Анимационната поредица „Влакът на динозаврите“ ще се излъчва до средата на януари 2021 г. Филмчето разказва за семейство птеронодони, които без да знаят осиновяват малък тиранозавър Рекс. С влака на динозаврите те обикалят различни времеви периоди от развитието на Земята и научават за различните животински видове, живели някога. Вторият сегмент включва австралийските развлекателно-образователни документални поредици „72-те най-сладки животни“ и „Най-добрата работа за кучета“. В края на годината в блока от детски сериали ще видим епизоди от поредицата на БНТ „Очи в очи с животните“, която години наред е една от най-популярните образователни програми на телевизията.

Гледайте сериалите по БНТ 1 и през новия сезон.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад