Хитовият сериал на БНТ „Вина“ продължава с втори сезон

15:54, 24.03.2023
Хитовият сериал на БНТ „Вина“ продължава с втори сезон

Завладяващият сериал на Българската национална телевизия „Вина“ продължава с втори сезон. Новината съобщи генералният директор Емил Кошлуков по време на специалната прожекция на финалния епизод в град Сандански.

„Успехът е категоричен, това е една от най-добрите продукции в програмата ни. Така че имаме решение за втори сезон на сериала „Вина“, заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Стотици туристи и местни зрители гледаха финала на първия сезон под звездите в центъра на Сандански и дегустираха вино на производители от региона.

„Благодаря на Българската национална телевизия за гласуваното доверие. След реакцията на зрителите и достигнатия успех, с екипа ще се постараем да създадем още по-вълнуващ втори сезон!“, каза режисьорът Виктор Божинов.

С интригуващ сюжет и актуални проблеми сериалът „Вина“ се нарежда сред водещите програми в ефира на БНТ 1. По данни на ГАРБ (GARB Audience Measurement Bulgaria), за периода на своето излъчване (5 януари 2023 г. до 23 март 2023 г.) сериалът е достигнал до два милиона и триста хиляди зрители. Интерес към поредицата са проявили високообразовани и икономически активни хора.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Вина“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

Всички епизоди на сериала „Вина“ може да гледате тук

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад