Хладно сутрин, все по-топло следобед в близките дни

06:34, 19.09.2023

Минималните температури във вторник ще бъдат между 10° и 15°, в София – 11°, на морския бряг – от 18° до 20°, а максималните - между 24° и 29°, в София – 25°.

Ще бъде предимно слънчево. След обяд над Западна България ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. В Източна България ще духа слаб до умерен източен вятър.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър, по северното крайбрежие от югоизток, по южното – от североизток. Максималните температури ще са 23°-25°, колкото e и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

В планините ще преобладава слънчево време с вероятност за превалявания в масивите от Западна България. Ще духа слаб, по високите части - умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 14°.

В сряда ще преобладава слънчево време със следобедни превалявания в Западна България. Вятърът ще е слаб, по Черноморието – умерен, от изток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°.

През следващите дни ще бъде предимно слънчево, а температурите ще се повишават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад