Христо Стоичков в „Неделни нюанси“ по БНТ2

Христо Стоичков в „Неделни нюанси“ по БНТ2

Футболната легенда с ексклузивно интервю от Маями специално за Симона Пейчева

Тази неделя (11 април), от 12:30 ч. в предаването „Неделни нюанси“ по БНТ2 с водещ Симона Пейчева, зрителите ще се срещнат с футболната легенда Христо Стоичков.

В ексклузивно интервю от Маями, Стоичков ще говори за златните български футболисти от миналото и какво трябва да направят младите таланти, за да ги стигнат. Футболната легенда разказва и за ролята на водещ в TUDN TV, за която е получил цели шест „Златни глобуса" в телевизията. „Моите успехи са на много хора, не са само мои, те са колективни" – категоричен е Камата, не само за успехите си на терена, но и в телевизията.

Легендарният номер 8, който всички искат да интервюират, споделя как самият той се готви, когато влиза в роля на задаващ въпросите, особено щом става дума за големи имена в световния футбол, като самия него. Вижте в неделя с кого е правил интервюта и филми.

Христо Стоичков с умиление споделя за емоцията да бъдеш дядо, какво обичат да правят заедно с малката Мия и какво е за него България.


Гледайте „Неделни нюанси“ тази неделя, 11 април 2021 г., от 12:30 ч. по БНТ2


За предаването

„Неделни нюанси“ е полезно, развлекателно, образователно и забавно предаване, което се излъчва всяка неделя от 12:30 ч. по БНТ 2. Водещ е бившата състезателка по художествена гимнастика и национална състезателка - Симона Пейчева.

В рамките на 60 минути, предаването показва хубавата страна на живота. Среща зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса и разказва личните истории на непознати хора. Чрез предаването, зрителите ще „посетят“ популярни дестинации и интересни места в чужбина, както и любопитни събития.

Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки на зрителите.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/nedelni-nyuansi-285148news.html

Кампании Виж повече