И в четвъртък ще бъде предимно слънчево, на места със сутрешни мъгли

Прогноза за времето в четвъртък - 10.11.2022

06:00, 10.11.2022

Минималните температури ще са между 3° и 11°, а максималните - между 15° и 20°.

Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. До обяд на места в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. След обяд от запад облачността ще започне да се увеличава. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток, по

Черноморието – умерен, от изток-югоизток. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, а температурата на морската вода - 16°-17°

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра - около 7°.

През нощта срещу петък вятърът ще се ориентира от северозапад, а в Дунавската равнина ще се усили. До сутринта на отделни места в северозападните райони ще превали. В петък ще бъде предимно облачно, на места с валежи, а дневните температури ще се понижат.

В събота вероятността за валежи намалява, а в неделя и облачността ще намалее, но по поречието на Дунав ще бъде мъгливо. Вятърът ще отслабне, а температурите ще останат почти без промяна.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад