Имотен маратон – търсете новия брой на списание "Мениджър"

11:52, 03.10.2024
Имотен маратон – търсете новия брой на списание "Мениджър"

„Можем да загубим не само мира, но и свободата си" - хвърли камък в блатото Марио Драги. Според доклада му за конкурентоспособността на Общността, Европа трябва да се промени радикално. Тя не произвежда и не инвестира (особено в иновации и сигурност) достатъчно.

Бизнесът в България продължава да оперира в условията не само на свръхрегулации и нереформирана индустриална рамка, на глобално икономическо забавяне и геополитическа несигурност, но и във вътрешнополитически хаос. В този брой на „Мениджър“ представяме анализи, които разглеждат част от тези теми. Предлагаме ви също задълбочен поглед върху имотния пазар в България, където ускореното кредитиране и строителство в големите градове създава нови реалности и потенциални рискове за бизнеса и обществото.

Любопитни сме и към процесите на унаследяване във семейните фирми, защото адаптивността, в момент на промяна предлага не само примери за съхранение на ценности и идентичност, но също и модели на успех в условия на несигурност. Когато имаш чувството, че си изправен пред стена и продължиш да правиш крачките - „в един момент отново бягаш“, казва на страниците ни Ваня Панайотова, генерален директор на L‘Ореал за пазарите Адриатика, Балкани и Румъния.

Вярваме, че анализите, които ви представяме в този брой са ценна подкрепа за всеки, който е на стръмния път на промяната.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад