Intelligent Music Project изпълниха песента Intention на "Евровизия"

Залата избухна в аплодисменти след въздействащото и настръхващо изпълнение на песента Intention в първия полуфинал на тазгодишното издание на конкурса Евровизия.

22:00, 10.05.2022

България не успя да се класира за финала на Евровизия. В първия полуфинал на песенния кокнурс участваха 17 държави. Страната ни беше представена с песента Intention, изпълнявана от Intelligent Music Project.

Българските представители - музикантите от супергрупата Intelligent Music Project, излязоха на сцената под номер 7. Сред специалните визуални ефекти, които допринесоха за по-въздействащото изпълнение на песента, беше триметрово „звуково ядро“, разположено на сцената.

Почитателите на Intelligent Music Project в България нямаха възможност да гласуват за Рони Ромеро и компания, тъй като според правилата на „Евровизия“ аудиторията в съответната държава няма право да гласува за своя представител в конкурса, а може да подкрепи единствено фаворита си сред останалите участници.

Българите в държавите-участнички в първия полуфинал на 10 май, както и в Италия и Франция, можеха да подкрепят Intelligent Music Project със SMS с текст „07“, изпратен до кратък номер, обявен предварително и валиден за всяка страна.

Вторият полуфинал на „Евровизия“ е на 12 май - четвъртък, от 22:00 часа по БНТ 1, а големият финал на конкурса започва в 22:00 часа на 14 май - събота, по БНТ 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад