Италия извоюва мястото си на полуфинал

00:26, 03.07.2021
Италия извоюва мястото си на полуфинал

тборите на Италия и Белгия се изправиха един срещу друг в най-интересният четвъртфинал на Евро 2020. Мачът се проведе на “Алианц Арена” в Мюнхен. "Скуадра Адзура" надделя над противника си с 2:1 и завоюва мястото си на полуфинал.

В 13-тата минута след центриранe на Инсине, Леонардо Бонучи реализира гол. Броени секунди след това системата ВАР отмени гола, поради видна засада.

Резултатът бе променен в 31-вата минута. Голмайсторът бе младокът от Интер Милан Николо Барела. След великолепно извеждане от Верати, той стреля между трима противници, за да шокира белгийския страж.

Италия поведе с 2:0 в 44-тата минута. Попадението вкара Инсиние, след като преодоля Тилеманс и шутира на прага на наказателното поле.

В последната част от двубоя играчът на Рома Спинацола получи злощастна контузия, която може би ще го изкара от игра до края на турнира. Той бе изнесен на носилка и със сълзи в очите. Всички футболни фенове се надяват за бързото му възстановяване.

Една минута по-късно последва дузпа за Белгия. Лукаку бе безмилостен от бялата точка, за да върне отбора си обратно в играта преди почивката. Това беше и последното попадение в мача.

На полуфинал се очертава великолепен двубой между два гиганта във футбола. Мачът между Италия и Испания ще се проведе на стадион "Уембли" на 6 юли от 22:00 часа. Очаквайте другите два 1/4 финала Чехия - Дания и Украйна - Англия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад