Ивайло Захариев и Николай Станоев в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Двамата актьори ще са първите гости на водещата Даниела Серданова за 2021 г.

14:35, 05.01.2021
Ивайло Захариев и Николай Станоев в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Предаването „Смяна на местата“ започва новата година с Ивайло Захариев и Николай Станоев. Водещата Даниела Серданова разговаря с двамата актьори за предизвикателствата в тяхната работа, за равносметката, за съвместните им проекти, за децата, за бащинството, за доверието в брака, за любовта и за важните неща в живота.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда (6 януари 2021 г.), от 21:30 ч, по БНТ 2


„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/smyana-na-mestata-282200news.html

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад