ИЗБОРИ 2024 по БНТ на 27 октомври: Най-точните резултати и първите коментари

11:09, 25.10.2024
ИЗБОРИ 2024 по БНТ на 27 октомври: Най-точните резултати и първите коментари

На 27 октомври, неделя, Българската национална телевизия гарантира детайлно отразяване на изборите за народни представители. Екипите на дирекция „Новини и актуални предавания“ ще осъществяват специални студиа и преки предавания през целия ден, както и в изборната нощ от всички важни точки, за да бъдат зрителите, както винаги, информирани бързо и точно за първите резултати и реакциите в партийните щабове.

В 6:55 ч. по БНТ 1 Мая Костадинова ще постави началото на първата част от сутрешния блок „Избори 2024: Денят започва“, а след 9:00 ч. Георги Любенов влиза в студиото, за да посрещне своите специални гости. Как протича изборният процес след отварянето на избирателните секции и къде гласуват политическите лидери.

Извънредните новинарски емисии „По света и у нас“ – в 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, 15:00 и 18:00 ч. – с водещи Нора Арсова, Надя Обретенова, Филипа Огнянова и Костадин Филипов ще обобщават и показват всичко важно в хода на изборния ден.

От 15:20 ч. по БНТ 1 е предаването „Избори 2024: Големият избор“ с Поли Златарева и Симеон Иванов, а от 17:00 ч. следва „Избори 2024: Твоят глас“ с Добрина Чешмеджиева.

В 18:55 ч. започва „Избори 2024: Резултатът“ – Бойко Василев и Аделина Радева ще съобщят първите данни от екзитпол проучванията и паралелното преброяване на най-авторитетните социологически агенции „Галъп интернешънъл болкан“ и „Алфа Рисърч“.

В изборната вечер в ефира на Българската национална телевизия ще говорят социолози, политолози и експерти, които анализират политическите процеси задълбочено и компетентно. Репортерите на „По света и у нас“ ще са навсякъде, за да уловят своевременно всичко, което се случва, след като стане ясен резултатът от изборите за народни представители.

От 20:00 ч. до 22:00 ч. на живо в новинарския сайт BNTNEWS.BG и във Facebook страницата на „По света и у нас“ гледайте продължението на „Избори 2024: Твоят глас“ с Добрина Чешмеджиева – специален дигитален формат на БНТ, който ще ни покаже гледната точка за изборите на младите хора.

На 27 октомври – „Избери важното“ в ефира на БНТ, онлайн на BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад