Какво се случва с героите на „Малки истории“ по БНТ 1

Предаването ще припомни на зрителите някои емблематични истории и ще проследи как участниците са продъжили напред

17:43, 28.09.2022
Какво се случва с героите на „Малки истории“ по БНТ 1

Този петък (30 септември), екипът на предаването „Малки истории" по БНТ 1 от 14:00 ч. ще зададе въпроса: „Какво се случва с нашите герои?" Ще припомни на зрителите някои от емблематичните участници в предаването и ще проследи техните съдби след гостуването им в „Малки истории“.

Водещата на предаването Калина Станева ще проследи как са се развили историите на Райна, която беше разбрала, че е осиновена и искаше да открие биологичните си родители, за да разбере коя е. Разказът на Сашо, който след 27 години интересен живот в Рим, се беше върнал в едно българско селце до родния си град с желание да учи малкото останали деца там на важните неща в живота. „Малки истории“ ще припомни на зрителите на БНТ 1 техните разкази и ще покаже как големият сценарист - животът, е продължил техните „малки истории“.

През своите 13 сезона предаването е заснело и излъчило 1437 филмчета. Това са 1437 души, споделили пред камерата своята малка история. Или по стандартите на игралното кино, това са 160 игрални филма с толкова много герои и техните нелеки и многоцветни съдби. Всеки един от героите в „Малки истории“ е продължил напред и са му се случили много неща.

В студиото на „Малки истории“ гости и коментатори ще бъдат Маргарита Петкова - поет, публицист и преводач, и Орлин Баев - психолог-психотерапевт.

Гледайте „Малки истории“ от понеделник до четвъртък от 16:30 ч. и в петък от 14:00 ч. по БНТ 1.

За предаването

Предаването „Малки истории“ е част от социалния слот на БНТ 1, стартирал в ефира на обществената телевизия на 6 декември 2011 година. От понеделник до четвъртък, от 16:30 часа, се излъчва кратък, 10 минутен документален разказ, представящ по една човешка история на някой от различните групи в неравностойно положение. В петък от 14:00 ч. се излъчва едночасово публицистично социално ток шоу, в което се дискутират проблемите и въпросите, които поставят историите през седмицата. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло.

Повече за предаването вижте ТУК

Facebook Page®: https://www.facebook.com/malki.istorii.bnt/

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад