Какво става, когато попаднем извън комфортната си зона и какъв цвят би имал животът без обрати?

Тези и още въпроси ще постави водещата Ирен Леви в в „Малки истории“ по БНТ 1 в петък от 14:45 ч.

11:07, 18.11.2020
Какво става, когато попаднем извън комфортната си зона и какъв цвят би имал животът без обрати?

Всеки петък, водещата Ирен Леви среща зрителите на предаването „Малки истории“ по БНТ 1 с поредица от интересни гости. Тази седмица коментатор в предаването ще бъде психологът и психотерапевт Орлин Баев, а специални гости в студиото на „Малки истории“ ще бъдат д-р Огнян Пелов, Таня Величкова и Кристина Уилмот.

Д-р Огнян Пелов е холистичен лекар. Преди около 30 години д-р Пелов напуска България и заминава за ЮАР, за да работи като лекар. Какво общо има с това Канада, кучешкия впряг, индианците Кри, болестта ХОББ, наднорменото тегло и прибирането му в България, ще разберем от неговия разказ.

Таня Величкова е дългогодишен водещ на „Преди всички“ по програма „Хоризонт“ на Българското национално радио. Днес тя е учител по програма „Заедно в час“ в столичното 75 Основно училище „Тодор Каблешков“ на клас, състоящ се изцяло от роми. Какво ще ни разкаже тя за навиците на децата?

Кристина Уилмот заминава за ЮАР, без да знае дума английски, а днес, след години, безброй радости и перипетии, се връща в България заедно със сина си и съпруга си, които не знаят дума български. Какво се случва в живота им?

Гледайте „Малки истории“ от понеделник до четвъртък от 16:30 ч. и в петък от 14:45 ч. по БНТ 1.

Предаването „Малки истории“ е част от социален слот на БНТ 1, стартирал в ефира на Националната телевизия на 6 декември 2011 година.
От понеделник до четвъртък, от 16:30 часа, се излъчва кратък, 10 минутен документален разказ, представящ по една човешка история на някой от различните групи в неравностойно положение.
В петък от 14:45 ч. се излъчва едночасово публицистично социално ток шоу, в което се дискутират проблемите и въпросите, които поставят историите през седмицата. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/malki-istorii
Facebook Page®: https://www.facebook.com/malki.istorii.bnt/

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад