Калин Сърменов гостува в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ по БНТ тази неделя

15:49, 24.11.2023
Калин Сърменов гостува в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ по БНТ тази неделя

Актьорът и директор на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов ще бъде специален гост на Диана Любенова в новото токшоу на Българската национална телевизия – „Имате среща... с Диана Любенова“. Кой е най-щастливият му ден, какви са уроците от неговия учител, както и на какво учи самият той младите си колеги в Сатиричния театър – зрителите ще разберат в предаването тази неделя, 26 ноември, от 18:00 ч. по БНТ 1.

В студиото на „Имате среща... с Диана Любенова“ ще бъде и журналистът Даниел Чипев, зам.-директор на дирекция „Новини и актуални предавания“ в БНТ, който отговаря за развитието на информационното съдържание в ефира на обществената телевизия и на онлайн платформите BNTNEWS.BG и BNT News, а от месец март 2022 г. отново е на екран като водещ на централната емисия новини „По света и у нас“ заедно с Аделина Радева. Даниел Чипев ще сподели пред Диана Любенова в кое амплоа се е чувствал най-комфортно – на водещ, репортер, продуцент или директор на новините, какъв е извън прожекторите и къде обича да релаксира с любимата жена.

Всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1 в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ ще гостуват популярни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и не само. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия мечтите си, ще споделят за пътя към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

Гледайте „Имате среща... с Диана Любенова“ – всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад