Кампания за 29 юни – Ден на безопасността на движението по пътищата с участието на Любо Киров

11:33, 30.06.2023
Кампания за 29 юни – Ден на безопасността на движението по пътищата с участието на Любо Киров

Тази година БГ Радио отбелязва 29 юни – Деня на безопасността на движението по пътищата със специална кампания съвместно с Любо Киров и Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

От днес песента „Ако сме двама“ на поп изпълнителя Любо Киров ще звучи в ефира на БГ Радио, да зарадва слушателите с таланта на българската поп звезда, но не само. Тя ще напомня на всеки от нас отговорността ни на пътя. „Ако не бързаш много, двамата ще стигнем по-напред“ се пее в мелодичната песен, която поп изпълнителя предостави на БГ Радио по повод старта на кампанията за безопасност на пътищата.

Да се отнасяме с участинците на пътя като със специални живи същества, които мечтаят, които са тръгнали нанякъде, за да видят любим човек, хора, които обичат и са обичани е сред посланията, които Любо Киров отправи към участниците на пътя в специално интервю за предаването „Второто кафе“ по БГ Радио. Любимият изпълнител се обърна към всички зад воланите с призив да мислят за другите на пътя като за себе си и да си представят, че са самите те от другата страна.

Водещите на единственото радио, което пуска само българска музика също се включват в специалната кампания на БГ Радио посветена на безопасността по пътищата с послания към участниците на пътното платно. Всеки ден слушателите ще имат възможност да научат повече за отговорното поведение на пътя. Водещите на БГ Радио отделят специално внимание на качествената почивка преди път. „Не сте спали изобщо през нощта или сте спали 2-3 часа? Все едно карате пияни“ е едно от посланията, които ще респектират слушателите.

Лицето на „Любими песни за любими хора“ по БГ Радио, Атанас Стоянов се включи като водещ на първите годишни награди „Регионални и местни инициативи в подкрепа на безопасността на движението“ организирани от ДА „Безопасност на движението по пътищата“. Церемонията се състоя на 29 юни в Националния прес клуб на Българската телеграфна агенция.

Наградите връчиха председателят на ДА „Безопасност на движението по пътищата“ Малина Крумова и министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков. Признания получиха широк кръг организации – областни комисии по безопасност на движението по пътищата, областни дирекции на Министерство на вътрешните работи, общини, регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“, училища, детски градини, като целта е да се отличат регионални и местни дейности, реализирани в подкрепа на подобряването на безопасността и намаляването на жертвите и ранените по пътищата.

БГ Радио пожелава на всички приятно прекарано време през летните дни и повишено внимание на пътя, защото заедно ще стигнем по-напред.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад