Кой къде е в космическата надпревара – търсете новия брой на списание „Мениджър“

16:20, 29.02.2024
Кой къде е в космическата надпревара – търсете новия брой на списание „Мениджър“

Космическата надпревара ще предопредели бъдещото развитие на света – кои са мисиите в близките 5 години, които ще променят коренно представата ни за лунната икономика и кои са първенците в извънземната конкуренция? Отговора на тези въпроси и още много интересни факти за колонизацията на Космоса ще откриете в новия ни брой.

Две години от войната в Украйна – най-изявеният опозиционер на Путин – Алексей Навални е мъртъв, Западът е разтревожен и стреснат, а в САЩ президентската надпревара не вдъхва и капка оптимизъм. Как ще се реши геополитическият ребус и кой ще издържи стрес теста на войната? Потърсихме експертно мнение по тези въпроси на страниците на списание „Мениджър“.

Направихме анализ и на сегашната икономическа ситуация в основните ни европейски търговски партньори, както и на потенциала пред експорта в България, за да очертаем икономическото развитие на страната ни в перспектива. Експерти от текстилния бранш също разкриха пред нас моментната ситуация в сектора. М&A пазарът бележи абсолютен рекорд в България – кои са инвеститорите, които проявяват интерес към страната ни, ще научите от нашите страници.

Киберсигурността се превръща във все по-важен фактор за успешен бизнес – кои са лошите и добрите герои в тази сфера ни казва Екатерина Недялкова, изпълнителен директор на Experian Bulgaria.

Ще научите още кой е Елвис в света на инвестициите и кои са фаворитите и ощетените в навечерието на Оскарите?

Търсете бр. 2/2024г. на списание „Мениджър” в:
 разпространителската мрежа
 manager.bg/списание
 платформата за дигитално четене zinzin.bg.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад