Коледно матине

11:00, 26.12.2020

И тази година Сдружение „Избери България“ кани отново меломаните на празнично Коледно матине. Коледният концерт в рождественската сутрин се организира за седми път.

За първи път Матинето излиза от столицата и ще гостува на Държавната опера в Стара Загора. Концертът е на 25 декември от 18 часа за публиката на Стара Загора, а зрителите на БНТ ще могат да го гледат на 26 декември от 11 часа.

Концепцията за програмата е подчинена на коледните фантазии в музиката и в танца. С магията на световната класика ще дадем възможност на зрителите да помечтаят и да усетят празничния дух, независимо от различната обстановка в света тази година. Залагаме на забавно и непринудено общуване на оркестрантите, солистите и хоровите изпълнители, както и на майсторските балетни изпълнения.

В празничната Коледна сутрин предлагаме на публиката впечатляващ концерт, съдържащ най-добрите произведения, подходящи за Коледа, обединени от темата за фантазиите и мечтите.

Солистите Еделина Кънева и Орлин Горанов, диригентът Виктор Крумов, оркестърът, хорът и балетът на Държавна опера Стара Загора ви канят "Да помечтаем на Коледа!"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад