Комедията „ Мъже в командировка “ в събота по БНТ 1

17:02, 28.03.2022
Комедията „Мъже в командировка“ в събота по БНТ 1

На 02 март (събота) от 14:00 ч., БНТ 1 ще излъчи българския игрален филм „Мъже в командировка“.

Комедията „Мъже в командировка“ се състои от три новели със самостоятелен сюжет – „Пуловерът“, „Гост“ и „Епизодът“. Обединяващата идея е любовта и взаимното уважение между партньорите.

 В „ПУЛОВЕРЪТ“ съпругът Кирил съобщава, че заминава в командировка. За да го изненада приятно, съпругата Мария решава да му изплете пуловер. Търсейки прежда, тя вижда колата, с която е "заминал" мъжът ѝ, паркирана пред непознат дом. Изневярата е очевидна. Но каква ще бъде нейната реакция - да направи скандал или тактично да премълчи, за да запази семейството?

В „ГОСТ“ застаряващият финансов инспектор Кантарев се захласва по красива сервитьорка - Данчето. Въображението му започва да рисува сладостни картини от любовна авантюра, но съдбата му изиграва лоша шега. Младата жена го кани в дома си и го запознава с мъжа си. Припомня му, че в негово лице е познала бившия си учител, към когото е запазила най-добри чувства.

В „ЕПИЗОДЪТ“ действието се развива на филмова площадка, където се снима епизод с млада актриса. Нейният приятел, войник, е излязъл от казармата, за да я види за броени часове, но директорът на продукция Бижев ухажва момичето.

Режисьори на „Мъже в командировка“ са Гриша Островски и Тодор Стоянов. Сценарист на комедията е Любен Станев, а музиката е от Петър Ступел. В ролите зрителите ще се насладят на участието на Жоржета Чакърова, Иван Андонов, Невена Коканова, Нейчо Попов, Бранимира Антонова, Георги Черкелов и други.

Гледайте филма „Мъже в командировка“ на 02 март (събота) от 14:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад