Константин Еленков и Владимир Карамазов гостуват в „Подкастът на Нощта“

11:41, 19.11.2020
Константин Еленков и Владимир Карамазов гостуват в „Подкастът на Нощта“

На 21 ноември очаквайте открито Live Cam студио, в което актьори и режисьори ще споделят какво ги вдъхновява в тази пандемична година, готови ли сме за новото театрално бъдеще и как се променя театърът.

Броени дни преди откритото Live Cam студио на „Нощта на театрите“, подкаст поредицата на БНТ, посветена на инициативата – „Подкастът на Нощта“, продължава да ви среща с емблематични участници в проекта. В новите епизоди ще говорим с Константин Еленков и Владимир Карамазов.

Епизод 7 – с участието на Константин Еленков

„Да си си ти и да не си ти - някакъв пълен no sense, който обаче е ужасно красив“ - така Константин Еленков описва как се гради образ в театъра! Той е от новите лица на Нощта на театрите и категоричната причина да го поканим тази година беше представлението „Одисей“ на Пловдивския драматичен театър - едно от онези театрални събития, които се случват рядко, но остават дълго в паметта на зрителите.

С него ще говорим откровено за търсенето на нови начини да сме заедно, за силата на светлината и надеждата в „Закуска в Тифани“, за дънните води и сънните пристанища в "Одисей". Константин ще се включи в открито Live Cam студио на 21 ноември.

Слушайте Константин Еленков в „Подкастът на Нощта“ ТУК:

Епизод 8 – с участието на актьора Владимир Карамазов

Владимир Карамазов обича да предизвиква бъдещето, а не да чака то да му се случи. А приключението му с „Нощта на театрите“ започва в един спортен магазин и вече седем години той е част от инициативата в България.

В епизода ви очаква един приятен разговор и лек спор с актьора за живота на театъра оттук-нататък, за живото изкуство и за онлайн възможностите в кризите, за слоевете истина, дима и огледалата, в които се опитваме да се огледаме или да се изгубим.

Слушайте Владимир Карамазов в „Подкастът на Нощта“ ТУК:

Програмата на Нощта можете да видите тук: https://theatresnight.org/events

Live Cam подробностите може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/1400138626850803/

Всички епизоди на поредицата „Подкастът на Нощта“ са достъпни за слушане, както на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, така и в подкаст каналите на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад