Космическо парти: Музейко става на 8 години и Ви кани на най-вълнуващото галактическо събитие на годината!

13:52, 27.09.2023
Космическо парти: Музейко става на 8 години и Ви кани на най-вълнуващото галактическо събитие на годината!

На 1 октомври 2023 г. Музейко ще отбележи своя 8-ми рожден ден с невероятно космическо парти, което обещава незабравими преживявания за посетителите. С много радост и нетърпение Музейко Ви кани да се присъедините към тази приказка, която ще съчетае образование, развлечение и много вълнуващи изненади.


Подготвили сме богата галактическа програма, на която посетителите ще имат възможността да се потопят в удивителния свят на Космоса чрез интерактивни дейности, експерименти и игри.


Театър "Карлсон" ще Ви отведе на една магическа планета като представи вълнуваща куклена постановка, класиката "Малкият принц". Гостите ще могат да се насладят на вкусни хапки, предоставени от нашите грижливи партньори – 100 грама сладки.
Деца и родители ще могат да се почувстват като част от екипажа на космически кораб и ще имат възможността да се снимат като истински астронавти и да запазят специални спомени от събитието. И не на последно място ще Ви отведем и на космическо пътуване чрез нашия Планетариум, като шоу програмата ще бъде на живо.


Не пропускайте това невероятно космическо приключение! Присъединете се към нас на 1 октомври в Музейко и се потопете във вълнуващия свят на науката и космоса.
Подробности относно събитието и програмата могат да бъдат намерени тук.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад