Кръстьо Лафазанов и Васил Найденов гостуват този уикенд в „БНТ на 60“

18:34, 26.03.2021
Кръстьо Лафазанов и Васил Найденов гостуват този уикенд в „БНТ на 60“

Тази събота (27 март 2021 г.) в Международния ден на театъра в предаването „БНТ на 60“ с водещ Драгомир Драганов гост ще бъде обичаният комик Кръстьо Лафазанов. Заедно с него в 60 минути ще си припомни както най-големите му театрални роли, така и неразказвани до сега истории зад кулисите на легендарни предавания като „Улицата“ и „Събота късен следобед“.

В неделя пък (28 март 2021 г.) „БНТ на 60“ „продължава“ с превърналата се в любима на зрителите рубрика „С песните на...“. В нея всяка последна неделя от месеца се разравяме дълбоко в Златния архив на БНТ, за да си припомним едни от най-знаковите изпълнения на властелините на българската сцена. Тази неделя Драгомир Драганов ще посвети цял един час, за да се потопи заедно със зрителите в творчеството на живата легенда - Васил Найденов.

Гледайте „БНТ на 60“ всяка събота и неделя от 19:00 часа по БНТ 1.

За предаването:

Във всяко предаване „БНТ на 60“ водещият Драгомир Драганов разговаря в Студио 4 на БНТ с един или двама гости – популярни и обичани от зрителите личности от различни сфери на обществения живот и различни поколения – музиканти, актьори, режисьори, спортисти, общественици и др., които ще споделят със зрителите своите впечатления, спомени, предложения и пожелания към БНТ.

Основата на всяко предаване, върху която се разполагат интересни, забавни и интригуващи спомени на интервюираните, е Златният фонд на БНТ, в който са документирани незабравими моменти от културния и обществен живот в България от 60 години насам – празнични, музикални и театрални програми, спортни постижения, детски предавания, исторически събития и др.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад